Σπαγγέτι  μεσογειακά με τοματίνια, σκόρδο, κάπαρη και ελαιόλαδο

Υλικά
1 πακέτο μακαρόνια (Νο 10)
½ φλιτζάνι ελαιόλαδο
2 σκελίδες σκόρδο
3 κουταλιές της σούπας ρίγανη

1 ½ φλιτζάνι τοματίνια μικρά
¾ φλιτζανιού κάπαρη

Εκτέλεση
Βράζουμε τα μακαρόνια σε αλατισμένο νερό και τα στραγγίζουμε. Σε δύο κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο τσιγαρίζουμε ελαφρά τις σκελίδες του σκόρδου πολτοποιημένες. Προσθέτουμε τα τοματίνια και τα ανακατεύουμε για 3-4 λεπτά. Προσθέτουμε τα μακαρόνια, την κάπαρη, τη ρίγανη και το υπόλοιπο ελαιόλαδο και ανακατεύουμε καλά προτού σερβίρουμε.

Επιστημονική Ομάδα neadiatrofis.gr