Υλικά
250γρ σοκολάτα κουβερτούρα
150γρ σταγόνες σοκολάτας
70γρ μαργαρίνη
2 αυγά
160γρ άχνη ζάχαρη
80 γρ. ινδοκάρυδο

50γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις
1 κοφτό κουταλάκι του γλυκού baking powder
1 κουταλιά της σούπας κονιάκ

Εκτέλεση
Λιώνουμε την κουβερτούρα σε μπεν μαρί. Χτυπάμε τη μαργαρίνη με τα αυγά και προσθέτουμε τη ζάχαρη άχνη. Ρίχνουμε στο μίγμα μας τη λιωμένη κουβερτούρα και το κονιάκ και ανακατεύουμε καλά. Στο τέλος προσθέτουμε το ινδοκάρυδο, το αλεύρι μαζί με το baking powder και τις σταγόνες σοκολάτας. Ανακατεύουμε καλά και βάζουμε στην κατάψυξη για ½ ώρα. Με ένα κουτάλι αφήνουμε μικρές μπαλίτσες από το μίγμα μας σε ένα ταψί με αντικολλητικό χαρτί. Αφήνουμε 3-4 εκατοστά μεταξύ τους για να μην κολλήσουν και ψήνουμε στους 170 βαθμούς για 14 λεπτά.

Επιστημονική Ομάδα neadiatrofis.gr