Σπιτικές αραβικές πίτες με τόνο και λαχανικά

Υλικά για 2 άτομα
2 αραβικές πίτες
2 μικρές ντομάτες
2 μικρές κονσέρβες τόνου (90γρ η καθεμιά)
4 κουταλιές της σούπας ροδέλες από μαύρες ελιές

1 μικρό κρεμμύδι ξερό κομμένο σε ροδέλες
1 κουταλιά της σούπας μαγιονέζα χαμηλών λιπαρών

Εκτέλεση
Ζεσταίνουμε τις αραβικές πίτες για 1 λεπτό στο φούρνο μικροκυμάτων ή σε δυνατό φούρνο για 3-4 λεπτά. Κόβουμε τις ντομάτες σε ροδέλες. Βγάζουμε τον τόνο από τις συσκευασίες, τον θρυμματίζουμε και τον αναμιγνύουμε με τη μαγιονέζα. Γεμίζουμε τις αραβικές πίτες με ροδέλες ντομάτας, ελιάς και κρεμμυδιού και από πάνω τοποθετούμε το υλικό που φτιάξαμε με τον τόνο. Τυλίγουμε τις πίτες μας και τις καταναλώνουμε αμέσως, γιατί διαφορετικά η ντομάτα μουλιάζει την αραβική πίτα και τη διαλύει.

Επιστημονική Ομάδα neadiatrofis.gr