Υλικά
1 πακέτο μπισκότα τύπου digestive
1 φλιτζάνι φουντούκια
1 κιλό γιαούρτι στραγγιστό χαμηλών λιπαρών
1 κουτάκι ζαχαρούχο γάλα χαμηλών λιπαρών

3-4 σταγόνες βανίλια
3 ροδάκινα γλυκά

Εκτέλεση
Τρίβετε τα μπισκότα με τα χέρια. Ψήνετε τα φουντούκια στο φούρνο για περίπου 10 λεπτά και μετά να θρυμματίζετε στο μούλτι (αφήστε τα σε μικρά κομματάκια, μην τα κάνετε σκόνη). Σε ένα μπολ ανακατεύουμε καλά το γιαούρτι με το γάλα και τη βανίλια. Καθαρίζουμε τα ροδάκινα και τα κόβουμε σε κύβους. Παίρνουμε 6 γυάλινα ποτήρια και τοποθετούμε στον πυθμένα 2 κουταλιές της σούπας από το τριμμένο μπισκότο. Από πάνω ρίχνουμε 3-4 κουταλιές από την κρέμα βανίλια. Πάνω από την κρέμα ρίχνουμε 2 κουταλιές τριμμένο φουντούκι και 2 κουταλιές της σούπας ροδάκινα. Στη συνέχεια προσθέτουμε άλλες 3-4 κουταλιές κρέμα βανίλια, λίγα ροδάκινα και φουντούκια τριμμένα. Στολίζουμε με ένα φετάκι ροδάκινο με το φλούδι και παγώνουμε στο ψυγείο για τουλάχιστον 1 ώρα προτού σερβίρουμε.

Επιστημονική Ομάδα neadiatrofis.gr