Υλικά
½ κιλό βερίκοκα χωρίς κουκούτσι
2 μεγάλους ανανάδες καθαρισμένους
2 κεσεδάκια γιαούρτι στραγγιστό
¾ του φλιτζανιού ζάχαρη άχνη

Εκτέλεση

Χτυπάτε στο μίξερ ελαφρά τα βερίκοκα, τον ανανά και την άχνη ζάχαρη. Στη συνέχεια ανακατεύετε τον πολτό των φρούτων με το γιαούρτι απαλά. Αδειάζετε το μίγμα σε μεταλλικό δοχείο παγωτού, το καταψύχετε για 1 ώρα μέχρι να αρχίσει να πήζει και στη συνέχεια το ξαναχτυπάτε με το μίξερ χειρός, να αφρατέψει για 2΄. Το βάζετε ξανά στην κατάψυξη σε μεταλλικό δοχείο παγωτού.

Επιστημονική Ομάδα neadiatrofis.gr