Υλικά
1 λίτρο χυμό πορτοκάλι
1 ποτήρι γάλα χαμηλό σε λιπαρά
25γρ. στέβια

Εκτέλεση
Σε μια κατσαρόλα βάζουμε το χυμό πορτοκάλι και το γάλα μέσα στο οποίο έχουμε διαλύσει τη στέβια. Αφού βράσει το μίγμα για περίπου 10 λεπτά, το αδειάζουμε σε ένα μπολ (κατά προτίμηση μεταλλικό) και το αφήνουμε στο ψυγείο έως ότου κρυώσει. Αφού κρυώσει το ανακατεύουμε καλά και το βάζουμε στην κατάψυξη για 4-5 ώρες, φροντίζοντας να το βγάζουμε ανά 1ώρα και να το χτυπάμε καλά για να γίνει αφράτο.

Επιστημονική Ομάδα neadiatrofis.gr