Υλικά

Ψωμί σε φέτες “Χωριανό” ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ Πολύσπορο
Μπουκετάκια από μπρόκολο
Κασέρι σε φέτες
Ελαιόλαδο
Αλάτι, πιπέρι

*Η ακριβής ποσότητα που θα χρησιμοποιήσετε ανά υλικό για τη συνταγή αυτή παραμένει στην κρίση και προτίμηση σας.

Εκτέλεση

Βράζουμε για 10’ τα μπουκετάκια μπρόκολο και τα στραγγίζουμε καλά. Τα αλατοπιπερώνουμε. Φρυγανίζουμε το ψωμί. Απλώνουμε στη μία φέτα το τυρί και από πάνω αραδιάζουμε μερικά μπουκετάκια μπρόκολο. Ραντίζουμε με λίγο ελαιόλαδο και ψήνουμε στο γκριλ για 5’ έως ότου λιώσει το τυρί και αγκαλιάσει το μπρόκολο. Κλείνουμε το σάντουιτς, το κόβουμε στη μέση και σερβίρουμε.

Πηγή : syntages.papadopoulou.gr