Υγιεινό λαβράκι σε λαδόκολλα με τυρί κρέμα και φινόκιο

Υλικά για 2 άτομα
2 μεγάλα φιλέτα λαβράκι
150 γρ τυρί κρέμα χαμηλών λιπαρών
4 κουταλιές της σούπας άνηθο ψιλοκομμένο
6 μεγάλες ροδέλες φινόκιο
1 φλιτζάνι λευκό κρασί

2 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο
Αλάτι, φρεσκοτριμμένο πιπέρι

Εκτέλεση
Σε ένα μεγάλο φύλο αντικολλητικό χαρτί τοποθετούμε το ένα φιλέτο λαβράκι. Αλατωπιπερώνουμε το ψάρι και το αλείβουμε με το μισό τυρί κρέμα. Πασπαλίζουμε με τον μισό άνηθο και τοποθετούμε από πάνω τις μισές ροδέλες φινόκιο. Ανασηκώνουμε τις άκρες από το αντικολλητικό χαρτί και προσθέτουμε το ελαιόλαδο και το κρασί στο ψάρι μας. Κλείνουμε το χαρτί με τα υλικά μας σε πακέτο και τοποθετούμε σε ένα ταψί. Επαναλαμβάνουμε τη διαδικασία και για το άλλο φιλέτο. Ψήνουμε στους 180 βαθμούς σε προθερμασμένο φούρνο για 20 λεπτά.

Επιστημονική Ομάδα neadiatrofis.gr