Δραστηριότητες που θα σας κάνουν να κάψετε εύκολα και χωρίς κόπο θερμίδες

Ποιος είναι ο πιο ευχάριστος τρόπος να χάσετε 50 θερμίδες (το λιγότερο); Μη βιαστείτε να απαντήσετε, γιατί ακολουθεί ευθύς αμέσως ο κατάλογος με δραστηριότητες, που σας απαλλάσσουν από θερμίδες ενώ διασκεδάζετε. Έτοιμοι για…προπόνηση;

1. Με μόλις 7 λεπτά….ποδηλατάδας μπορείτε να κάψετε 50 θερμίδες. Είναι η τέλεια υπαίθρια δραστηριότητα και διασκέδαση για όλη την οικογένεια.

2. Μέσα σε 13 λεπτά σκούπισμα με ηλεκτρική σκούπα μπορείτε να απαλλαγείτε από 54 θερμίδες και από τη…σκόνη.

3. Σύμφωνα με το WebMD, o χορός είναι ευεργετικός για την υγεία και τα…κιλά σας. Έντεκα λεπτά χορού και ξεχάστε 56 θερμίδες.

4. Η yoga εκτός από την ευλιγισία και εσωτερική γαλήνη, που προσφέρει, μπορεί να σας κάνει να ξεχάσετε 50 θερμίδες μέσα σε 17 λεπτά.

5. Εάν πάλι είστε πιο φυσιολάτρης, επιλέξτε να πάτε για πεζοπορία. Μέσα στον ίδιο χρόνο (6 λεπτά δηλαδή), η βόλτα στη φύση θα σας απαλλάξει από 54 θερμίδες.

6. Οι πιο ριψοκίνδυνοι μπορείτε να επιλέξετε το καγιάκ. Δέκα λεπτά σε άγρια νερά θα «στείλουν» την αδρεναλίνη σας στα ύψη και το θερμιδικό δείκτη στο… μείον 59.

7. Οι οικογενειάρχες έχουν ένα ακόμη πλεονέκτημα, καθώς το… κυνηγητό με τα παιδιά καίει από πάνω σας 57 θερμίδες σε 12 λεπτά.

8. Το γκολφ είναι από τα «ευγενή» αθλήματα, που όλοι κάποια στιγμή πρέπει να δοκιμάσετε. Εκτός από την εμπειρία, ένας ακόμη λόγος είναι ότι σε 10 λεπτά μπορείτε να κάψετε 54 θερμίδες. Φανταστείτε τι μπορείτε να κάνετε μία ολόκληρη ημέρα στο γήπεδο δηλαδή.

9. Εάν πάλι το γκολφ, δε σας ενθουσιάζει, το μπιτς βόλεϊ είναι μία υπέροχη άσκηση για να χάσετε 57 θερμίδες σε 6 λεπτά, αλλά και να αποκτήσετε ένα απίστευτο μαύρισμα.

10. Ωστόσο, ζώντας για 15 λεπτά ως …ιστιοπλόος μπορείτε να απαλλαγείτε από 51 θερμίδες.

11. Το κλασικό ποδόσφαιρο είναι ο χειρότερος εχθρός των θερμίδων. Δείξτε την ανταγωνιστική πλευρά σας και μέσα σε 10 λεπτά θα έχετε κάψει 79 θερμίδες.

12. Τα διασκεδαστικά πατίνια είναι μία πρώτης τάξης άσκηση, που σας χαρίζει εκγύμναση σε όλο το σώμα και παράλληλα καίει 54 θερμίδες σε μόλις 4 λεπτά.

13. Για τους ομαδικούς τύπους, υπάρχει πάντα το μπάσκετ. Παίξτε και κάψτε 54 θερμίδες μέσα σε μόλις έξι λεπτά.

Από το Χάρη Κόγια, επιστημονικό συνεργάτη neadiatrofis.gr