Μεσογειακά ζυμαρικά με πιπεριά, ελιές και ντοματίνια

Υλικά
500 γρ. ριγκατόνι
1 κόκκινη και 1 πράσινη πιπεριά κομμένη σε μπαστουνάκια
½ φλιτζάνι ελαιόλαδο

2 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένο
1 φλιτζάνι ελιές χωρίς κουκούτσι
½ ματσάκι ψιλοκομμένο μαϊντανό
15 ντοματίνια
φρεσκοτριμμένο πιπέρι.

Εκτέλεση
Σ’ ένα μεγάλο βαθύ τηγάνι σοτάρετε με 2 κουταλιές από το ελαιόλαδο το σκόρδο για ένα λεπτό μέχρι να ξανθύνει. Κατόπιν προσθέτετε το υπόλοιπό λάδι, τις ελιές, τις πιπεριές και μόνο για 1 λεπτό τα ντοματίνια. Κλείνετε τη φωτιά και σκεπάζετε με το καπάκι. Στο μεταξύ βράζετε τα ζυμαρικά σύμφωνα με τις οδηγίες του πακέτου. Τα σουρώνετε και τα προσθέτετε στο τηγάνι. Ανακατεύετε καλά, πασπαλίζετε με πιπέρι και ψιλοκομμένο μαϊντανό και σερβίρετε.

Επιστημονική Ομάδα neadiatrofis.gr