Αλμυρά κεκάκια με γαλοπούλα, φέτα και πιπεριά

Υλικά
180γρ γιαούρτι
2 αυγά
100γρ αλεύρι
3 κουτ. γλυκού baking powder
3 φέτες του τοστ γαλοπούλα βραστή κομμένη σε κυβάκια
½ φλιτζάνι φέτα θρυμματισμένη
½ πιπεριά κόκκινη κομμένη σε κυβάκια
Αλάτι και πιπέρι

Εκτέλεση
Σε ένα μπολ χτυπάμε τα αυγά και στη συνέχεια προσθέτουμε το γιαούρτι και ανακατεύουμε. Ρίχνουμε στο μπολ το αλεύρι ανακατεμένο με το baking powder και ομογενοποιούμε. Αλατοπιπερώνουμε και στο τέλος προσθέτουμε το τυρί, τη γαλοπούλα και την πιπεριά. Αναμιγνύουμε καλά και γεμίζουμε κατά τα 2/3 τις θήκες για μάφιν. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 170 βαθμούς στον αέρα μέχρι να φουσκώσουν και να ροδίσουν.

Επιστημονική Ομάδα neadiatrofis.gr