Αλμυρά muffins με μπρόκολο, φέτα και γαλοπούλα

Υλικά
6 αυγά
½ φλιτζ. γάλα χαμηλών λιπαρών
1 φλιτζ. τυρί φέτα χαμηλών λιπαρών
3 φλιτζάνια μπρόκολο βρασμένο και κομμένο σε πολύ μικρά κομμάτια
½ φλιτζ. γαλοπούλα βραστή κομμένη σε κυβάκια

¾ φλιτζ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις
2 κουτ. γλυκού baking powder
προαιρετικά λίγο πιπέρι

Εκτέλεση
Σε ένα μεγάλο μπολ χτυπάμε τα αυγά μαζί με το γάλα και προσθέτουμε το τυρί, το μπρόκολο και τη γαλοπούλα. Στο τέλος προσθέτουμε το αλεύρι και το baking powder και ανακατεύουμε απαλά ώστε να γίνει ένα ομοιογενές μίγμα. Τοποθετούμε το μίγμα μας στις ειδικές θήκες για μάφινς στις οποίες έχουμε βάλει τις ειδικές χάρτινες θήκες . Ψήνουμε στους 180 βαθμούς για 20-25 λεπτά, μέχρι να ροδίσουν ελαφρά.

Επιστημονική Ομάδα neadiatrofis.gr