Μια πολύ γευστική εκδοχή για αλμυρά muffins, πλούσια σε φυτικές ίνες.

Υλικά
2 μέτρια κολοκύθια
2 μεγάλα καρότα
2 πιπεριές διαφορετικού χρώματος
1 κρεμμύδι ξερό
2 αβγά
1/4 του φλιτζανιού κρέμα γάλακτος light
1 φλιτζάνι τυρί ρεγγάτο χαμηλών λιπαρών
1 κ.γ.ξερός δυόσμος
ελαιόλαδο
αλάτι. Πιπέρι
2 κουτ. του γλυκού baking powder

Εκτέλεση
Πλένετε, καθαρίζετε τα λαχανικά και τα κόβετε σε κυβάκια. Σε ένα τηγάνι με μια κουταλιά λάδι σωτάρετε ελαφρά τα λαχανικά για να μαλακώσουν λίγο. Σ ένα μπωλ ρίχνετε τα λαχανικά και ανακατεύετε με τα αυγά (ελαφρώς χτυπημένα), το τυρί, την κρέμα γάλακτος, το δυόσμο, αλάτι, πιπέρι και το baking powder. Βουτυρώνετε πυρίμαχες φορμίτσες και μοιράζετε το μείγμα. Σε προθερμασμένο φούρνο ψήνετε στους 180 βαθμούς Κελσίου για 25 λεπτά.

Επιστημονική Ομάδα neadiatrofis.gr