Ανάμικτη σαλάτα με καρύδια, ξερά σύκα, αβοκάντο και κρέμα βαλσαμικού

Υλικά
1 /2 λόλα κόκκινη
1 φλιτζάνι σπανάκι ή γαλλική σαλάτα
1 φλιτζάνι ρόκα ψιλοκομμένη
6 ντοματίνια

6 σύκα ξερά, ψιλοκομμένα
½ αβοκάντο κομμένο σε μικρά κομμάτια
5 καρύδια θρυματισμένα

Για το ντρέσινγκ
3 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο
1κουταλιά της σούπας κρέμα από ξίδι μπαλσάμικο
1 κουταλιά της σούπας μουστάρδα

ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Πλένουμε τη σαλάτα, τη ρόκα και τη λόλα και τα στεγνώνουμε καλά. Κόβουμε τα λαχανικά σε μια σαλατιέρα και προσθέτουμε τα ντοματίνια κομμένα στη μέση. Ρίχνουμε τα ξερά σύκα, το αβοκάντο και τα καρύδια στη σαλατιέρα και τα ανακατεύουμε καλά με τα λαχανικά. στη σαλάτα. Ετοιμάζουμε το ντρέσινγκ αναμειγνύοντας όλα τα υλικά μαζί και περιχύνουμε τη σαλάτα.