Έχετε σκεφτεί ότι όσο μεγαλώνουμε η απορροφητική ικανότητα του οργανισμού μας μειώνετε;
Πολλές φορές ο οργανισμός δεν λαμβάνει τις απαραίτητες ποσότητες βιταμινών και άλλων θρεπτικών συστατικών για να διατηρήσει την υγεία και την ομαλή λειτουργία των οργάνων.

Οι απώλειες αυτές μπορεί να επιταχυνθούν καθώς αυξάνεται η ηλικία, λόγω της μειωμένης πρόσληψης φαγητού ή της κακής ποιότητας του, λόγω ανατομικών αλλαγών αλλά και εξαιτίας νοσημάτων και φαρμάκων που ενδεχομένως λαμβάνονται. Αυτό μπορεί να έχει ως άμεσο αποτέλεσμα μειωμένη απορρόφηση θρεπτικών συστατικών. Αυτή η έλλειψη θρεπτικών συστατικών στους ηλικιωμένους μπορεί να οδηγήσει σε διάφορα προβλήματα υγείας, όπως:

• Ένα αδύναμο ανοσοποιητικό σύστημα, το οποίο αυξάνει τον κίνδυνο λοιμώξεων.
• Κακή επούλωση των πληγών.
• Μυϊκή αδυναμία και πόνους στις αρθρώσεις, τα οποία μπορεί να οδηγήσουν σε πτώσεις και κατάγματα.

Για να μειωθεί ο κίνδυνος αυτός λοιπόν οι ηλικιωμένοι, καθώς και τα άτομα κάθε ηλικίας, θα πρέπει να λαμβάνουν επιπλέον θρεπτικά συστατικά, ώστε να καλύπτονται οι ελλείψεις που παρουσιάζονται.
Αυτόν το ρόλο έχει το Worts Σιρόπι Υγείας και Ομορφιάς, που μπορεί να γίνει ο απαραίτητος σύμμαχος για μία ολοκληρωμένη κάλυψη σε όλους τους τομείς. Το Worts Σιρόπι Υγείας και Ομορφιάς περιέχει συστατικά που θα ενισχύσουν την λειτουργία των ορθώσεων και θα μειώσουν τους πόνους σε αυτές.
Είναι πλούσιο σε αντιοξειδωτικές βιταμίνες, που θα ενισχύσουν τη λειτουργία του ανοσοποιητικού, που πολλές φορές είναι μειωμένο στα άτομα μεγαλύτερης ηλικίας, και οδηγεί σε αυξημένα ποσοστά λοιμώξεων και κάνει τα άτομα πιο ευάλωτα σε όλες τις επιθέσεις από μικροοργανισμούς. Τα θρεπτικά συστατικά του θα δώσουν την ενέργεια που έχει χαθεί με την πάροδο του χρόνου, ενώ διαθέτει συστατικά που ενισχύουν την εμφάνιση του δέρματος και μειώνουν την τριχόπτωση, τα οποία είναι έντονα στα άτομα μεγαλύτερης ηλικίας!
Το σημαντικό γνώρισμα του Worts είναι ότι διαθέτει πλήθος από θρεπτικά συστατικά, τα οποία είναι όλα απαραίτητα για όλες τις ηλικίες! Επίσης, σημαντικό γνώρισμα του Worts είναι ότι δεν επηρεάζει το σάκχαρο, το οποίο εμφανίζεται συχνά πλέον σε όλες τις ηλικίες.

Έχετε πολλούς λόγους να επιλέξετε ένα WORTS. Με περισσότερες από 3.000 μελέτες δημοσιευμένες στο EFSA για τα συστατικά του, μπορείτε να είστε σίγουροι! Φαντάζεστε τι άλλο μπορεί να κάνει;

Ζητήστε τo σε όλα τα ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ και στο / Τηλ: 2110123575

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε την ιστοσελίδα www.johnnoaworts.com