Υλικά

500 γρ. μικρά χοιρινά μπριζολάκια
2 φλιτζάνια κόκκινο κρασί
2 κουταλιές ελαιόλαδο
3 κουταλιές της σούπας ρίγανη ξερή
1 κουταλιά της σούπας δενδρολίβανο ψιλοκομμένο
3 κουταλιές της σούπας μουστάρδα
Αλάτι, πιπέρι

Εκτέλεση

Σε ένα ταψάκι αναμιγνύουμε καλά το κρασί, το ελαιόλαδο, τη μουστάρδα, το αλάτι, το πιπέρι, το δενδρολίβανο και τη ρίγανη. Βυθίζουμε στο μίγμα αυτό τις μπριζόλες και προσθέτουμε τόσο νερό, όσο να φτάνει το υγρό ως την επάνω πλευρά του κρέατος. Ψήνουμε στους 200 βαθμούς μέχρι να ροδίσουν οι μπριζόλες.

Επιστημονική Ομάδα neadiatrofis.gr