Υλικά για 2 μερίδες
4 κουταλιές ελαιόλαδο
2 μοσχαρίσια φιλέτα
Χυμό 1 πορτοκαλιού
75 γρ. κατεψυγμένα κράνμπερι

1 κουταλιά λευκό ξίδι
Αλάτι, πιπέρι

Εκτέλεση
Ζεσταίνετε λίγο ελαιόλαδο σε ένα αντικολλητικό τηγάνι και προσθέτετε το κρέας. Το αφήνετε για 4-5 λεπτά περίπου από τη μία πλευρά και στη συνέχεια το γυρίζετε από την άλλη για άλλα 4 με 5 λεπτά. Ο χρόνος ψησίματος εξαρτάται από το πόσο καλοψημένο ή όχι το θέλετε και από το πάχος του φιλέτου σας. Το βγάζετε από το τηγάνι και το σερβίρετέ σε ένα ζεστό πιάτο. Βάζετε όλα τα υπόλοιπα υλικά στο τηγάνι και σιγοβράζετε σε χαμηλή φωτιά μέχρι να μελώσουν. Στραγγίζετε τα φιλέτα από τους ζωμούς που πιθανόν άφησαν όση ώρα ετοιμάζατε τη σος. Προσθέτετε αλάτι πιπέρι και τα σερβίρετε περιχύνοντάς τα με τη σος.

Επιστημονική Ομάδα neadiatrofis.gr