Ατομικά light σοκολατένια cheesecake με γλυκό βύσσινο

Μια λίγο πιο υγιεινή εκδοχή για ένα πολύ ωραίο γλυκό, με υλικά χαμηλών λιπαρών.

Υλικά για 6 μερίδες
1 πακέτο μπισκότα τύπου digestive
200γρ τυρί κρέμα χαμηλών λιπαρών
1 κουτάκι ζαχαρούχο γάλα χαμηλών λιπαρών
4 κουταλιές της σούπας κακάο σε σκόνη
1 ½ φλιτζάνι γλυκό βύσσινο

Εκτέλεση
Τρίβετε τα μπισκότα είτε με τα χέρια ή καλύτερα στο μούλτι. Σε ένα μπολ ανακατεύουμε καλά το τυρί με το γάλα και το κακάο μέχρι να ομογενοποιηθούν σε μια παχύρευστη κρέμα. Παίρνουμε 6 γυάλινα ποτήρια και τοποθετούμε στον πυθμένα 3-4 κουταλιές της σούπας από το τριμμένο μπισκότο. Από πάνω ρίχνουμε 5-6 κουταλιές από την κρέμα σοκολάτας. Στο τέλος προσθέτουμε 2-3 κουταλιές της σούπας βύσσινο και παγώνουμε στο ψυγείο για 2 ώρες τουλάχιστον προτού σερβίρουμε.

Επιστημονική Ομάδα neadiatrofis.gr