Υλικά
10-12 μελομακάρονα που έχουν περισσέψει
1 κουτάκι τυρί κρέμα χαμηλών λιπαρών (200γρ)
1 κεσεδάκι γιαούρτι στραγγιστό χαμηλών λιπαρών
Ξύσμα από 1 πορτοκάλι
1 φλιτζάνι μαρμελάδα πορτοκάλι

Εκτέλεση
σπάμε με τα χέρια μας τα μελομακάρονα και τα τοποθετούμε στον πυθμένα από 10 περίπου γυάλινα ποτήρια. Αναμιγνύουμε το τυρί κρέμα με το γιαούρτι και το ξύσμα πορτοκαλιού. Βάζουμε 2-3 κουταλιές της σούπας από το μίγμα που φτιάξαμε σε κάθε ποτήρι πάνω από τη βάση των μελομακάρονων. Στη συνέχεια βάζουμε από πάνω 2 κουταλιές της σούπας μαρμελάδα. Τοποθετούμε στο ψυγείο και παγώνουμε για τουλάχιστον 1 ώρα προτού σερβίρουμε.

Επιστημονική Ομάδα neadiatrofis.gr