Υλικά
2 αυγά
2 μανιτάρια λευκά σε φετάκια
1 κουταλιά της σούπας καλαμπόκι
1 μικρό κρεμμύδι ξερό

3 κουταλιές της σούπας πιπεριά σε κυβάκια
1 κουταλιά της σούπας ελαιόλαδο
Αλάτι, φρεσκοτριμμένο πιπέρι

Εκτέλεση
Σε ένα μικρό τηγάνι ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο. Προσθέτουμε το κρεμμύδι σε ροδέλες, τα μανιτάρια σε φετάκια και την πιπεριά και τα ανακατεύουμε για 2-3 λεπτά. Σε ένα μπολ χτυπάμε τα αυγά (χρησιμοποιούμε το ένα αυγό ολόκληρο και από το άλλο μόνο το ασπράδι) και προσθέτουμε το καλαμπόκι, αλάτι και πιπέρι. Προσθέτουμε τα αυγά στο καυτό τηγάνι και όταν ροδίσουν από τη μία πλευρά γυρίζουμε την ομελέτα και από την άλλη για να ψηθεί και από τις δύο πλευρές.

Επιστημονική Ομάδα neadiatrofis.gr