Υλικά
1 κονσέρβα τόνου στραγγισμένη από τα υγρά
1 πράσινη σαλάτα
1 ματσάκι ρόκα
1 μικρή ντομάτα
3 κ.σ. καλαμπόκι
1 αγγουράκι

1 κ.σ. ελαιόλαδο
1 κουταλιά μουστάρδα
1 κουταλιά ξύδι
Αλάτι, πιπέρι

Εκτέλεση
Πλένετε τη ρόκα και τα σαλάτα και την κόβετε με το χέρι. Προσθέτετε τη ντομάτα, το καλαμπόκι και τα αγγουράκια σε κυβάκια μαζί το φλούδι. Αναμιγνύετε τα λαχανικά με τον τόνο σε μια μεγάλη σαλατιέρα. Στη συνέχεια, ετοιμάζετε τη βινεγκρέτ χτυπώντας σε ένα μπολάκι το ελαιόλαδο, τη μουστάρδα, το ξύδι, αλάτι και πιπέρι και περιχύνετε τη σαλάτα. Σερβίρετε αμέσως.

Επιστημονική Ομάδα neadiatrofis.gr