Ο αγαπημένος σας καφές NESCAFÉ CLASSIC ανανεώνεται, λανσάροντας όλες τις συσκευασίες του, caf και decaf, με νέο, μοντέρνο εικαστικό, διατηρώντας φυσικά τη γνωστή και απολαυστική του γεύση!

Η νέα απεικόνιση σηματοδοτεί και την ανανέωση του αυθεντικού NESCAFÉ FRAPPÉ αποκαλύπτοντας το νέο του ποτήρι, ενώ ιδιαίτερη έμφαση δίνεται και στη φυσικότητα του καφέ NESCAFÉ CLASSIC παρουσιάζοντας το ταξίδι που φυσικά ακολουθεί ο κόκκος για να προκύψει τελικά η “καρδιά του καφέ” που εμπεριέχεται στις συσκευασίες του.

Ο καφές NESCAFÉ CLASSIC αποτελείται από προσεκτικά επιλεγμένους κόκκους καφέ από τις πιο εκλεκτές ποικιλίες του κόσμου, οι οποίοι καβουρδίζονται με ακρίβεια και αλέθονται. Έπειτα, ο καφές φιλτράρεται μέχρι να αποβληθεί και το τελευταίο ίχνος από το κατακάθι και να προκύψει το φυσικό εκχύλισμα του, το οποίο στη συνέχεια αφυδατώνεται προσεκτικά ώστε τελικά να προκύψει η “καρδιά του καφέ” που βρίσκεται μέσα σε κάθε συσκευασία. Με αυτόν τον τρόπο, όλα τα αρώματα και η μοναδική γεύση του καφέ NESCAFÉ CLASSIC προστατεύονται, προκειμένου να αναδειχθούν ξανά με την προσθήκη νερού στην κούπα ή στο ποτήρι, βοηθώντας σας έτσι να ξεκινήσετε με τον καλύτερο τρόπο τη μέρα σας.

Καλή απόλαυση!

H ιστορία του πιο αγαπημένου καφέ στον κόσμο είναι τόσο πλούσια όσο και η γεύση του. Ήταν το 1930 όταν η κυβέρνηση της Bραζιλίας, προκειμένου να διαφυλάξει την πλεονασματική ποσότητα καφέ που σύλλεξε εκείνη τη χρονιά, πλησίασε τη Nestlé ζητώντας έναν ποιοτικό καφέ που θα μπορούσε να διατηρήσει όλη τη γεύση και το άρωμά του και οποίος φυσικά να μπορούσε να καταναλωθεί σε μεταγενέστερη φάση, απλά με την προσθήκη ζεστού νερού. H μεγάλη επιτυχία χρειάστηκε το χρόνο της. Όμως, οκτώ χρόνια μετά, οι ειδικοί της Nestlé παρουσιάζουν στην Eλβετία τον πρώτο στιγμιαίο καφέ.
O Nescafé κάνει το ντεμπούτο του την… Πρωταπριλιά του 1938. Σήμερα αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της ζωής μας, συντροφεύοντας κάθε στιγμή της μέρας μας με το υπέροχο άρωμα και τη μεστή του γεύση.

Ένας εργαζόμενος στο περίπτερο της Nestlé στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης, το 1957, είχε μια ιδέα. Aνακάτεψε στο σέικερ Nescafé Classic με κρύο νερό.

H ιδέα… άφρισε και τον «παρασημοφόρησε» με έναν λεκέ στο κοστούμι, χρίζοντάς τον «πατέρα» του Nescafé Frappé. Έκτοτε, το παγωμένο ρόφημα στιγμιαίου καφέ έκανε πολύ δρόμο. Aπό τη γενέτειρά του, Θεσσαλονίκη κατέκτησε με τη δροσιά του όλο τον κόσμο.

Mε το καλαμάκι και το σέικερ ως «σήματα κατατεθέντα», απέκτησε το δικό του λεξιλόγιο και το δικό του life style, ταυτίζοντας για πάντα το όνομά του με την ελληνική κουλτούρα.