Υλικά
1 χωριάτικο ψωμί
περίπου 1 φλιτζάνι baby ρόκα
100γρ. καπνιστή πέστροφα
1 φλιτζάνι κάπαρη

3 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο
1 ½ φλιτζάνι τυρί τύπου cottage χαμηλών λιπαρών

Εκτέλεση
Κόβουμε το ψωμί σε φέτες πάχους περίπου 1 εκατοστό (δεν θα χρησιμοποιήσουμε τις γωνίες). Ψήνουμε τις φέτες στο φούρνο ή στο μπάρμπεκιου ή αν θέλετε πιο εύκολα, στην τοστιέρα ή στη φρυγανιέρα. Έτσι όπως είναι ζεστές απλώνουμε πάνω τους το τυρί κρέμα. Από πάνω τοποθετούμε λίγα φυλλαράκια ρόκα και από ένα κομμάτι καπνιστή πέστροφα. Τοποθετούμε λίγη κάπαρη σε κάθε μπρουσκέτα και ραντίζουμε με το ελαιόλαδο.

Επιστημονική Ομάδα neadiatrofis.gr