Υλικά
15 περίπου κάστανα γλασσέ
200γρ μαργαρίνη
1 φλιτζάνι ζάχαρη
4 αυγά
1 γιαούρτι χαμηλών λιπαρών
3 φλιτζάνια αλεύρι για όλες τις χρήσεις
3 κουτ. γλυκού baking powder
100γρ. σταγόνες κουβερτούρας

Εκτέλεση
Χτυπάμε τη μαργαρίνη (σε θερμοκρασία δωματίου) με τη ζάχαρη μέχρι να ασπρίσει. Προσθέτουμε τα αυγά και χτυπάμε για 2-3 λεπτά. Στη συνέχεια ρίχνουμε το αλεύρι και το baking powder και ανακατεύουμε καλά. Στο τέλος προσθέτουμε το γιαούρτι, τα κάστανα κομμένα στα τέσσερα και τις σταγόνες κουβερτούρας. Ανακατεύουμε καλά και ρίχνουμε το μίγμα μας σε λαδωμένη και αλευρωμένη φόρμα. Ψήνουμε στους 170 βαθμούς για περίπου 50 λεπτά ή μέχρι να βυθίζουμε ένα μαχαίρι και να βγαίνει καθαρό.

Επιστημονική Ομάδα neadiatrofis.gr