Υλικά
500 γρ. σοκολάτα υγείας
1⁄2 κιλό ταχίνι
4 κ.σ. Χωριό soft με ελαιόλαδο
1 φλιτζάνι τσαγιού χαλβά αμυγδάλου
1 φλιτζάνι τσαγιού χαλβά κακάο

1 φλιτζάνι τσαγιού αμύγδαλα κομμένα & ασπρισμένα
Ξύσμα από 1 πορτοκάλι

Εκτέλεση
Σε ένα μπεν μαρί λιώνουμε τη σοκολάτα υγείας. Προσθέτουμε το Χωριό soft με ελαιόλαδο, το ξύσμα πορτοκαλιού και το ταχίνι και ανακατεύουμε καλά. Σε ένα μπολ θρυμματίζουμε τα 2 είδη χαλβά και τα ανακατεύουμε μεταξύ τους. Σε μια φόρμα κέικ στρώνουμε αντικολλητικό χαρτί και σε στρώσεις εναλλάξ ρίχνουμε το μίγμα σοκολάτας, το θρυμματισμένο χαλβά και τα αμύγδαλα. Φροντίζουμε ώστε η τελευταία στρώση να είναι σοκολάτα. Κατόπιν βάζουμε τη φόρμα στο ψυγείο για να κρυώσει. Αναποδογυρίζουμε τη φόρμα σε ένα δίσκο και αφαιρούμε προσεχτικά το αντικολλητικό χαρτί.

Για περισσότερες πληροφορίες μπείτε στο minervahorio.gr