Υλικά
1 χοιρινό ψαρονέφρια
Αλάτι, φρεσκοτριμμένο πιπέρι
300γρ μανιτάρια λευκά
2 φρέσκα κρεμυδάκια
1 κουταλιά της σούπας άνηθο ψιλοκομμένο
1 σκελίδα σκόρδο πολτοποιημένες
2 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο
2 κουταλιές της σούπας μουστάρδα
2 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο
½ ποτήρι λευκό κρασί

Εκτέλεση
Σε ένα τηγάνι ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο και προσθέτουμε τα μανιτάρια καθαρισμένα και κομμένα σε φετάκια. Ανακατεύουμε για 3-4 λεπτά και προσθέτουμε τα κρεμμυδάκια ψιλοκομμένο και το σκόρδο. Ανακατεύουμε για 3-4 λεπτά ακόμη και αποσύρουμε από τη φωτιά. Προσθέτουμε τον άνηθο και ανακατεύουμε. Σε ένα πάγκο ανοίγουμε το ψαρονέφρι, το χτυπάμε ελαφρώς για να ανοίξει και να λεπτύνει και αλατωπιπερώνουμε. Απλώνουμε στο εσωτερικό τους το μίγμα των μανιταριών. Τυλίγουμε σφιχτά και δένουμε με σπάγκο μαγειρικής. Στη συνέχεια αλείφουμε το κάθε ψαρονέφρι με τη μουστάρδα και το τοποθετούμε, το καθένα ξεχωριστά σε λαδόκολλα. Ραντίζουμε με το ελαιόλαδο και το κρασί και κλείνουμε τη λαδόκολλα. Στη συνέχεια τυλίγουμε τη λαδόκολλα σε αλουμινόχαρτο, τοποθετούμε σε ταψί και ψήνουμε για περίπου 2 ώρες στους 170 βαθμούς.

Επιστημονική Ομάδα neadiatrofis.gr