Υλικά
5-6 πατάτες
2 καρότα
½ ρίζα σέλερυ
2 μέτρια κολοκύθια
4 κουταλιές της σούπας μαργαρίνη
3 φλιτζάνια γάλα χαμηλών λιπαρών
Αλάτι, πιπέρι

Εκτέλεση
Βράζουμε το σέλερυ τις πατάτες, τα καρότα και τα κολοκύθια σε άφθονο νερό. Τα μεταφέρουμε σε ένα μπολ και στη συνέχεια τα πολτοποιούμε όλα με τη ράβδο του μπλέντερ. Προσθέτουμε το γάλα ζεσταμένο, τη μαργαρίνη, αλάτι και πιπέρι και ανακατεύουμε καλά. Αν ο πουρές μας είναι πηχτός, μπορούμε να προσθέσουμε επιπλέον γάλα. Ανακατεύουμε καλά και σερβίρουμε αμέσως.

Επιστημονική Ομάδα neadiatrofis.gr