Υλικά
2 κιλά μήλα
2 φλιτζάνια του τσαγιού μέλι
4 φλιτζάνια του τσαγιού νερό
2 ξυλαράκια κανέλας

Εκτέλεση
Κόβουμε τα μήλα σε ροδέλες και τα τοποθετούμε σε ένα ταψί με αντικολλητικό χαρτί. Ρίχνουμε το νερό και μετά το μέλι . Καλύπτουμε το ταψί με ένα αλουμινόχαρτο και τα αφήνουμε να ψηθούν για 2 με 2 ½ ώρες στους 200C.Όταν ψηθούν τα βγάζουμε με μια κουτάλα, τα τοποθετούμε σε μια πιατέλα και τα περιχύνουμε με το σιρόπι που υπάρχει στο ταψί.

Επιστημονική Ομάδα neadiatrofis.gr