Υλικά
2 μεγάλες φέτες πεπόνι
1 μικρή μπανάνα
1 κεσεδάκι γιαούρτι στραγγιστό χαμηλών λιπαρών
1 κουταλιά της σούπας δημητριακά ολικής άλεσης
1 κουταλιά της σούπας πασατέμπο
1 κουταλιά της σούπας σουσάμι
1 κουταλιά της σούπας μέλι

Εκτέλεση
Κόβουμε τα φρούτα σε κομμάτια και τα ρίχνουμε σε ένα μπωλ. Προσθέτουμε τα δημητριακά, τον πασατέμπο και το σουσάμι και ρίχνουμε από πάνω το γιαούρτι. Ανακατεύουμε και περιχύνουμε με το μέλι.

Επιστημονική Ομάδα neadiatrofis.gr