Υλικά
2 φλιτζάνια λάχανο
1 μέτριο καρότο
½ φλιτζάνι καλαμπόκι
2 κουταλιές της σούπας γιαούρτι χαμηλών λιπαρών
1 κουταλιά της σούπας ελαιόλαδο
Χυμό από ½ λεμόνι
Αλάτι

Εκτέλεση
Σε ένα μίξερ τοποθετούμε το λάχανο και το κόβουμε πολύ ψιλό. Το ίδιο κάνουμε με το καρότο και τα τοποθετούμε όλα μαζί σε ένα μπολ μαζί με το καλαμπόκι. Χτυπάμε μαζί το γιαούρτι, το ελαιόλαδο, το χυμό λεμόνι και το αλάτι. Περιχύνουμε τη σαλάτα μας με τη σως και ανακατεύουμε καλά ώστε να πάει παντού.

Επιστημονική Ομάδα neadiatrofis.gr