Υλικά
300 γρ. γαρίδες
χυμό από 1 λεμόνι
2 κ.σ. λάδι
Ξύδι
30 γρ. μαϊντανός ψιλοκομμένος
3 σκελίδες σκόρδο (ψιλοκομμένο)
1 κόκκινη πιπεριά κομμένη σε ροδέλες
150γρ. ελιές Καλαμών
Αλάτι, πιπέρι

Εκτέλεση
Καθαρίζουμε τις γαρίδες και τις βράζουμε σε αλατισμένο νερό με το χυμό 1/2 λεμονιού για 5’. Τις σουρώνουμε και τις αφήνουμε να κρυώσουν. Προσθέτουμε τον μαϊντανό, το σκόρδο και την πιπεριά. Τα ραντίζουμε με το χυμό ½ λεμονιού, ρίχνουμε το λάδι και ανακατεύουμε. Για να γίνει ακόμη πιο εύγευστη η σαλάτα, προσθέτουμε τις ελιές Καλαμών και σερβίρουμε.

Επιστημονική Ομάδα neadiatrofis.gr