Ένας ιδανικός τρόπος για να κάνετε τη σαλάτα το βασικό σας γεύμα. Προσθέστε και κάποια πρωτεΐνη, όπως ένα κομμάτι τυρί, και έχετε ένα πλήρες γεύμα.

Υλικά

1 φλιτζάνι καρότο κομμένο σε λεπτές ροδέλες
1 φλιτζάνι κολοκυθάκια κομμένα σε λεπτές ροδέλες
½ φλιτζάνι καλαμπόκι
1 μέτριο κρεμμύδι ξερό κομμένο σε κυβάκια
1 μέτρια κόκκινη πιπεριά κομμένη σε κυβάκια
1 φλιτζάνι κουνουπίδι ωμό, μόνο τα φουντάκια

Για τη σάλτσα

½ φλιτζάνι ελαιόλαδο
3 κουταλιές της σούπας ξύδι
1 κουταλιά της σούπας μέλι
2 κουταλιές της σούπας μουστάρδα
Αλάτι

Εκτέλεση

Σε ένα μπολ, ανακατεύουμε όλα τα λαχανικά μαζί. Σε ένα σέικερ, ρίχνουμε όλα τα υλικά της σάλτσας και ανακατεύουμε καλά ώστε να διαλυθεί το μέλι.
Ρίχνουμε τη σάλτσα στα λαχανικά και ανακατεύουμε καλά.
Βάζουμε τη σαλάτα για 1 ώρα στο ψυγείο προτού τη σερβίρουμε, ώστε τα λαχανικά να απορροφήσουν ένα μέρος από τη σάλτσα.

Ομάδα neadiatrofis.gr