Υλικά
1 μεγάλο αγγούρι
50γρ καπνιστό σολομό
½ φλιτζάνι τυρί κρέμα χαμηλών λιπαρών
4 κουταλιές της σούπας άνηθο ψιλοκομμένο

Εκτέλεση
Καθαρίζουμε το αγγούρι και το κόβουμε σε ροδέλες πάχους περίπου 1 εκατοστού. Πάνω σε κάθε ροδέλα αγγούρι αλείβουμε λίγο τυρί κρέμα. Στη συνέχεια τοποθετούμε ένα μικρό κομμάτι καπνιστό σολομό και από πάνω πασπαλίζουμε με λίγο άνηθο. Συνεχίζουμε κατά τον ίδιο τρόπο μέχρι να τελειώσουν όλα τα υλικά.

Επιστημονική Ομάδα neadiatrofis.gr