Υλικά
1 ώριμο μάνγκο
10-15 ρώγες σταφύλι
1 μέτρια μπανάνα
½ αβοκάντο

Χυμό από 1 πορτοκάλι
2 κουταλάκια του γλυκού μέλι
2 κουταλιές της σούπας γιαούρτι χαμηλών λιπαρών

Εκτέλεση
Καθαρίζουμε τα φρούτα και τα κόβουμε σε κομμάτια. Τοποθετούμε όλα τα φρούτα σε ένα μπλέντερ μαζί με το χυμό πορτοκάλι, το αβοκάντο, το γιαούρτι και το μέλι. Χτυπάμε καλά και σερβίρουμε σε ψηλό ποτήρι με λίγο πάγο.

Επιστημονική Ομάδα neadiatrofis.gr