Υλικά για 2 άτομα
1 μεγάλη πατάτα
120γρ τυρί φέτα χαμηλών λιπαρών
3 αυγά (1 ολόκληρο και 2 ασπράδια)
1 λουκάνικο γαλοπούλας τύπου Φρανκφούρτης

½ πιπεριά κομμένη σε κυβάκι
1 κουταλιά της σούπας ελαιόλαδο
Αλάτι, πιπέρι

Εκτέλεση
Καθαρίζουμε την πατάτα, την κόβουμε σε κυβάκια και την αλατοπιπερώνουμε. Κόβουμε το λουκάνικο σε ροδέλες. Τα τοποθετούμε (την πατάτα και το λουκάνικο) σε ένα ταψί με αντικολλητικό χαρτί, τα ραντίζουμε με το ελαιόλαδο και τα ψήνουμε στους 200 βαθμούς μέχρι να ροδίσουν. Τα βγάζουμε και τα τοποθετούμε σε μικρό πυρέξ μαζί με τη φέτα (θρυμματισμένη), την πιπεριά και τα αυγά χτυπημένα καλά. Ξανατοποθετούμε στο φούρνο και ψήνουμε μέχρι να ροδίσει αρκετά.

Επιστημονική Ομάδα neadiatrofis.gr