Υλικά για 4 άτομα
300γρ φουσίλι
10 ντοματίνια κομμένα στη μέση κατά μήκος
2 φρέσκα κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα
1 φλιτζάνι ροδέλες μαύρης ελιάς

½ πιπεριά πράσινη κομμένη σε κυβάκια
150 γρ. τυρί χαμηλών λιπαρών
3 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο

Εκτέλεση
Βράζουμε τα ζυμαρικά σε αλατισμένο νερό όσο γράφει η συσκευασία τους. Τα στραγγίζουμε και τα ρίχνουμε σε ένα μπολ. Προσθέτουμε τα ντοματίνια, τα κρεμμυδάκια, τις ελιές και την πιπεριά και ανακατεύουμε. Στη συνέχεια χτυπάμε σε ένα μπωλ το τυρί κρέμα και το ελαιόλαδο. Περιχύνουμε τη σαλάτα μας και ανακατεύουμε με απαλές κινήσεις μέχρι να ομογενοποιηθούν πλήρως τα συστατικά της. Διατηρείτε στο ψυγείο, αλλά σερβίρετε σε θερμοκρασία δωματίου.

Επιστημονική Ομάδα neadiatrofis.gr