Μα γιατί δεν χάνω βάρος; Δεν τρώω καθόλου και όλο παχαίνω. Σίγουρα φταίει ο κακός μεταβολισμός μου!
Οι παραπάνω σκέψεις είναι συχνές σε άτομα τα οποία προσπαθούν να ελέγξουν το βάρος τους, χωρίς να τα καταφέρνουν, με αποτέλεσμα να απογοητεύονται.

Τι είναι ο μεταβολισμός.
Κάθε τρόφιμο αποτελείται από μία σειρά σύνθετων θρεπτικών συστατικών (πρωτεΐνες, υδατάνθρακες, λίπος, βιταμίνες, νερό), τα οποία, προκειμένου να χρησιμοποιηθούν για τις ανάγκες του οργανισμού, πρέπει να διασπαστούν σε μικρότερες μονάδες, με τη βοήθεια βιοχημικών αντιδράσεων, το σύνολο αυτών είναι ο μεταβολισμός. Ο ρυθμός με τον οποίο θα διασπαστούν τα θρεπτικά συστατικά, είναι αυτό που λέμε ο ρυθμός με τον οποίο το σώμα μας «καίει» τις θερμίδες και διαφέρει σημαντικά ανάμεσα στα άτομα.
Παράγοντες υγείας, όπως ορμονικές διαταραχές του θυρεοειδούς αδένα, ο υποσιτισμός και οι εξαντλητικές συχνές δίαιτες, το στρες, η ηλικία, το στάδιο της ανάπτυξης, το φύλο και η φυσική κατάσταση, επηρεάζουν σε μεγάλο βαθμό το μεταβολισμό.

Διατροφικά, μια σημαντική κατηγορία συστατικών που σχετίζονται με την καλή λειτουργία του μεταβολισμού είναι οι βιταμίνες του συμπλέγματος Β. Οι βιταμίνες του συμπλέγματος Β έχουν βασικό ρόλο στη λειτουργία του κεντρικού νευρικού συστήματος, στο μεταβολισμό των υδατανθράκων, των λιπών και των πρωτεϊνών και στην παραγωγή ενέργειας. Η έλλειψή τους, λόγω μειωμένης πρόσληψης διαιτητικών πηγών τους μπορεί να μειώσει και το ρυθμό του μεταβολισμού.

Το σιρόπι υγείας και ομορφιάς WORTS περιέχει όλο το complex της βιταμίνης Β. Παράλληλα, το WORTS περιέχει και σημαντική ποσότητα με φυτικά εκχυλίσματα τα οποία και αυτά με την σειρά τους βοηθούν επιπλέον το μεταβολισμό και επιδιώκουν τη λιποδιάλυση. Χάστε πραγματικά βάρος, με τελείως φυσικό τρόπο και χωρίς να επιβαρύνετε τον οργανισμό σας. Το WORTS μπορεί να σας βοηθήσει. Μια κουταλιά την ημέρα και απόκτησε το ιδανικό σώμα, γεμάτο υγεία. Έχετε πολλούς λόγους να επιλέξετε ένα WORTS. Με περισσότερες από 3.000 μελέτες δημοσιευμένες στο EFSA για τα συστατικά του, μπορείτε να είστε σίγουροι! Ζητήστε τo, στο www.johnnoa.com / τηλ: 2110123575 ή σε όλα τα ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε την ιστοσελίδα www.johnnoa.com