Υλικά
200γρ κουβερτούρα
100γρ. γάλα καρύδας
350 γρ. γιαούρτι χαμηλών λιπαρών
½ ώριμο μάγκο, ½ μπανάνα και 3-4 φράουλες

Εκτέλεση
Ζεσταίνουμε το γάλα καρύδας μέχρι να έρθει σε θερμοκρασία βρασμού. Κόβουμε την κουβερτούρα σε κυβάκια και ρίχνουμε πάνω της το βραστό γάλα. Ανακατεύουμε με μια σπάτουλα μέχρι να λιώσει η κουβερτούρα. Στη συνέχεια προσθέτουμε το γιαούρτι και ανακατεύουμε μέχρι να ομογενοποιηθεί. Μοιράζουμε το μίγμα μας σε ατομικά μπολάκια και από πάνω γαρνίρουμε με τα φρέσκα φρούτα που έχουμε κόψει σε μικρά κομμάτια.

Επιστημονική Ομάδα neadiatrofis.gr