Ελαφρύ επιδόρπιο με ζελέ φράουλα, φρούτα και μπισκότο

Υλικά
200 γρ. ζελέ φράουλα
2 ποτήρια βραστό νερό (400-500 ml)
2 ποτήρια χυμό φρούτων (400-500ml)
2 φλιτζάνια φρέσκα φρούτα κομμένα σε μικρά κυβάκια ή ολόκληρα αν είναι μικρά (φράουλες, κεράσια)
Λίγο λικέρ
Τριμμένο πτι μπερ

Εκτέλεση
Στο βραστό νερό ρίχνετε το ζελέ και ανακατεύετε καλά μέχρι να διαλυθεί και προσθέτετε το χυμό φρούτων και τα φρέσκα φρούτα. Μοιράζετε το μείγμα σε γυάλινα μπολ ή ποτήρια και το βάζετε για λίγο στο ψυγείο να κρυώσει. Μόλις αρχίζει να πήζει προσθέτετε επάνω σε κάθε μπολάκι τριμμένο μπισκότο και ξαναβάζετε στο ψυγείο μέχρι να πήξει εντελώς.

Επιστημονική Ομάδα neadiatrofis.gr