Υλικά
200 γρ. ζελέ κεράσι
2 ποτήρια βραστό νερό (400-500 ml)
2 ποτήρια χυμό φρούτων (400-500ml)
2 φλιτζάνια φρέσκα φρούτα κομμένα σε μικρά κυβάκια ή ολόκληρα αν είναι μικρά (φράουλες, κεράσια)
Λίγο λικέρ
Τριμμένο μπισκότο τύπου digetsive

Εκτέλεση
Στο βραστό νερό ρίχνετε το ζελέ και ανακατεύετε καλά μέχρι να διαλυθεί και προσθέτετε το χυμό φρούτων και τα φρέσκα φρούτα. Μοιράζετε το μείγμα σε γυάλινα μπολ ή ποτήρια και το βάζετε για λίγο στο ψυγείο να κρυώσει. Μόλις αρχίζει να πήζει προσθέτετε επάνω σε κάθε μπολάκι τριμμένο μπισκότο και ξαναβάζετε στο ψυγείο μέχρι να πήξει εντελώς.

Επιστημονική Ομάδα neadiatrofis.gr