Υλικά
100 γρ. τρούφα σοκολάτας
150 γρ. ταχίνι
1 κουταλάκι μέλι
100 γρ. σταφίδες
½ ποτήρι χυμός πορτοκαλιού

Εκτέλεση:
Στο μπλέντερ χτυπάμε το ταχίνι, το μέλι, τις σταφίδες και τον χυμό του πορτοκαλιού, μέχρι να ομογενοποιηθούν. Ανακατεύουμε το μίγμα με ένα κουτάλι. Σκεπάζουμε το μίγμα και το βάζουμε στο ψυγείο για περίπου 30 λεπτά. Μετά, πλάθουμε μπαλάκια και παιρνάμε κάθε μπαλάκι από την τρούφα. Τα βάζουμε στο ψυγείο.

Επιστημονική Ομάδα neadiatrofis.gr