Εύκολη πίτσα με ψωμί του τοστ, γραβιέρα, ελιές και μανιτάρια

Υλικά
6 φέτες ψωμί για τοστ
4 φέτες μπέικον
4 φέτες ζαμπόν γαλοπούλας
150 γρ. Χωριό γραβιέρα Ώριμη, τριμμένη
1 μικρή κονσέρβα μανιτάρια τεμαχισμένα
2 μέτριες ντομάτες

1 μέτρια πιπεριά
½ φλιτζάνι του τσαγιού ελιές Καλαμών
½ φλιτζάνι του τσαγιού σάλτσα ντομάτας
½ κουταλάκι του γλυκού ρίγανη
1 λαδόκολλα

Εκτέλεση
Κόβουμε σε κομμάτια τη γαλοπούλα και το μπέικον. Σε ένα ταψάκι στρώνουμε τη λαδόκολλα και τοποθετούμε τις φέτες του τοστ τη μία δίπλα στην άλλη, χωρίς να αφήσουμε κανένα κενό. Αλείφουμε το ψωμί με λίγη σάλτσα ντομάτας και τοποθετούμε επάνω το μπέικον και το ζαμπόν. Ρίχνουμε το 1/3 της Χωριό γραβιέρας και καλύπτουμε όλες τις φέτες του τοστ. Στραγγίζουμε και στύβουμε με το χέρι τα μανιτάρια για να φύγουν τα υγρά τους και τα βάζουμε πάνω από το ζαμπόν. Κόβουμε τις ελιές Καλαμών σε κομματάκια, πλένουμε τις ντομάτες και την πιπεριά, τις ψιλοκόβουμε και τα προσθέτουμε κι αυτά. Τέλος πασπαλίζουμε με την υπόλοιπο Χωριό γραβιέρα και προσθέτουμε τη ρίγανη. Ψήνουμε στο φούρνο στους 250C για περίπου 20 με 25 λεπτά μέχρι να πάρει χρώμα η πίτσα μας.

Για περισσότερες πληροφορίες και συνταγές μπείτε στο minervahorio.gr