Εύκολη τούρτα εσπρέσο με καβουρδισμένα φουντούκια

Υλικά
1 πακέτο μπισκότα τύπου digestive
3 κουταλιές της σούπας μαργαρίνη
1 φλιτζάνι φουντούκια
1 κιλό γιαούρτι στραγγιστό χαμηλών λιπαρών
1 κουτάκι ζαχαρούχο γάλα χαμηλών λιπαρών
1 διπλό εσπρέσο
κακάο και ελληνικό καφέ για στόλισμα

Εκτέλεση
Τρίβετε τα μπισκότα είτε με τα χέρια ή καλύτερα στο μούλτι και τα ανακατεύετε με τη μαργαρίνη. Ψήνετε τα φουντούκια στο φούρνο για περίπου 10 λεπτά και μετά να θρυμματίζετε στο μούλτι (αφήστε τα σε μικρά κομματάκια, μην τα κάνετε σκόνη). Σε ένα μπολ ανακατεύουμε καλά το γιαούρτι με το γάλα και τον καφέ. Σε μια φόρμα με αποσπώμενα πλαΪνά τοποθετούμε στον πυθμένα το τριμμένο μπισκότο. Από πάνω ρίχνουμε την κρέμα εσπρέσο και απλώνουμε να πάει παντού. Πάνω από την κρέμα ρίχνουμε το τριμμένο φουντούκι. Για στόλισμα στην κορυφή μπορούμε να πασπαλίσουμε κακάο και λίγο ελληνικό καφέ.