Εύκολο γλυκό με αραβική πίτα, φιστικοβούτυρο και μαρμελάδα φράουλα

Υλικά
2 αραβικές πίτες μεσαίου μεγέθους
2 κουταλιές της σούπας φιστικοβούτυρο
4 κουταλιές της σούπας μαρμελάδα φράουλα
2 κουταλιές της σούπας αμύγδαλα καβουρδισμένα
Λίγο γάλα

Εκτέλεση
Παίρνετε τις πίτες και τις ανοίγετε. Τις αλείφετε με το φιστικοβούτιρο και από πάνω με τη μαρμελάδα φράουλα. Στο τέλος πασπαλίζετε με τα αμύγδαλα και τις τυλίγετε. Παίρνετε ένα πινέλο και με το γάλα αλείβετε τις αραβικές πίτες ώστε να ποτιστούν ελαφρώς και να μην ξεραθούν. Ψήνετε σε προθερμασμένο φούρνο στους 170 βαθμούς για 4 λεπτά.

Επιστημονική Ομάδα neadiatrofis.gr