Υλικά
1 ζελέ light
1 συσκευασία κρέμα βανίλια στιγμής
½ φλιτζάνι φιστίκια Αιγίνης καβουρδισμένα και χονδροκοπανισμένα
½ φλιτζάνι από ένα ώριμο μάνγκο κομμένο σε κομματάκια

Εκτέλεση
Φτιάχνουμε το ζελέ σύμφωνα με τις οδηγίες και το βάζουμε στο ψυγείο για 2 ώρες για να πήξει. Φτιάχνουμε και την κρέμα στιγμής σύμφωνα με τις οδηγίες και την παγώνουμε στο ψυγείο. Στη συνέχεια βγάζουμε από το ψυγείο το ζελέ και την κρέμα και τα χτυπάμε στο μούλτι μαζί, μέχρι να γίνει μια λεία κρέμα. Προσθέτουμε τα φιστίκια και τα κομμάτια μάνγκο και ανακατεύουμε ελαφρά. Σερβίρουμε σε γυάλινα ποτήρια.

Επιστημονική Ομάδα neadiatrofis.gr