Υλικά
2 μικρά ψαρονέφρια κομμένα σε ροδέλες πάχους 1 εκατοστού
2 φλιτζάνια λευκό κρασί
2 κουταλιές ελαιόλαδο
3 κουταλιές της σούπας θυμάρι

1 κουταλιά της σούπας δενδρολίβανο ψιλοκομμένο
3 κουταλιές της σούπας μουστάρδα
Αλάτι, πιπέρι

Εκτέλεση
Σε ένα ταψάκι αναμιγνύουμε καλά το κρασί, το ελαιόλαδο, τη μουστάρδα, το αλάτι, το πιπέρι, το δενδρολίβανο και το θυμάρι. Βυθίζουμε στο μίγμα αυτό τα φιλέτα και προσθέτουμε τόσο νερό, όσο να φτάνει το υγρό ως την επάνω πλευρά του κρέατος.
Ψήνουμε στους 200 βαθμούς. Μόλις ροδίσουν ελαφρά τα φιλέτα, τα γυρίζουμε από την άλλη πλευρά και μόλις ροδίσουν και από αυτή την πλευρά τα βγάζουμε από το φούρνο.