Φιλέτο σολομού με μουστάρδα και λευκό κρασί

Βάλτε τα καλά λιπαρά στη διατροφή σας με εύκολο τρόπο. Μια γρήγορη και εύκολη συνταγή ακόμη και τους μικρούς αρνητές του ψαριού.

Υλικά
1 φιλέτο σολομού 200 γρ.
1 κουταλιά της σούπας ελαιόλαδο
Αλάτι και πιπέρι
200 ml γάλα
2 κ. σούπας μουστάρδα

Εκτέλεση
Ρίχνετε στην κατσαρόλα 1κ.σ. λάδι και λευκό κρασί.
Βάζετε το φιλέτο του σολομού με το δέρμα προς τα κάτω.
Βάζετε αλάτι και πιπέρι.
Το αφήνετε να βράσει για 10 λεπτά.
Σε 1 μπολάκι χτυπάτε γάλα με 2 κ.σούπας. μουστάρδα.
Μετά το δεκάλεπτο βράσιμο προσθέτετε τη «σάλτσα» στο σολομό και το αφήνετε να βράσει για άλλα 7 – 8 λεπτά. (Συνοδεύεται με λαχανικά ή με ρύζι)

Ομάδα neadiatrofis.gr