Ένα νόστιμο ορεκτικό που θα μπορούσε να ανοίξει ένα τραπέζι ή να αποτελέσει πλήρες γεύμα μαζί με μία πράσινη σαλάτα.
Η προσθήκη πολλών λαχανικών σε τέτοιου είδους πιτάκια αποτελεί ένα ιδανικό όχημα για να φέρουμε και τα παιδιά κοντά στις γεύσεις των λαχανικών.

Υλικά
4 φύλλα κρούστας
50 γρ. Μινέρβα Benecol Λευκό
4 μεγάλα φύλλα από σέσκουλα ή σπανάκι, ψιλοκομμένα
½ πράσο, ψιλοκομμένο
2 μανιτάρια champignon, ψιλοκομμένα
1 φρέσκο κρεμμυδάκι, ψιλοκομμένο
1 κ. σ. δυόσμο, ψιλοκομμένο
1 κ. σ. ελαιόλαδο
1 κ. γ. σουσάμι
αλάτι
πιπέρι

Εκτέλεση
Σε ένα μπολ, ρίχνουμε όλα τα υλικά εκτός από το φύλλο κρούστας και το σουσάμι, και τα ανακατεύουμε καλά.
Απλώνουμε τα φύλλα κρούστας σε έναν πάγκο, μοιράζουμε τη γέμιση, τα τυλίγουμε σε σχήμα φλογέρας και τα κολλάμε με νερό.
Σε ένα ταψί, στρώνουμε 1 λαδόκολλα και τοποθετούμε τις φλογέρες.
Ραντίζουμε με λίγο νερό και πασπαλίζουμε με το σουσάμι.
Ψήνουμε στους 180˚C για 20 λεπτά.
Η συνταγή περιέχει σε κάθε μερίδα φαγητού το 1/3 της συνιστώμενης ημερήσιας ποσότητας Μινέρβα Benecol Λευκό

Πηγή : benecol.gr