Υλικά
1 πακέτο έτοιμο φύλλο για πίτες
1 φλιτζάνι τυρί τύπου γκούντα τριμμένο
1 φλιτζάνι φέτα χαμηλών λιπαρών τριμμένη
1 φλιτζάνι κασέρι τριμμένο
1 φλιτζάνι γαλοπούλα ψιλοκομμένη

1 πιπεριά κόκκινη κομμένη σε μικρά κομματάκια
3 αυγά
½ φλιτζάνι γάλα χαμηλών λιπαρών
1 φλιτζάνι ντοματίνια κομμένα στη μέση

Εκτέλεση
Χτυπάμε τα αυγά και προσθέτουμε τα τυριά, το γάλα, τη γαλοπούλα και την πιπεριά. Ανακατεύουμε καλά ώστε να σχηματιστεί ένα ομοιογενές μίγμα. Ανοίγουμε στον πάγκο μας της συσκευασία με το φύλλο και κόβουμε το κάθε φύλλο σε 12 τετράγωνα κομμάτια. Λαδώνουμε τη φόρμα που φτιάχνουμε τα μάφινς. Παίρνουμε ένα τετράγωνο κομμάτι φύλλου και το τοποθετούμε στο φόρμα ώστε να καλύψει τον πυθμένα και τα πλαϊνά. Δεν μας πειράζει αν περισσεύουν οι άκρες του. Το γεμίζουμε κατά τα 2/3 με το μίγμα των τυριών που ετοιμάσαμε και από πάνω τοποθετούμε 2-3 κομμάτια από τα ντοματίνια. Συνεχίζουμε κατά τον ίδιο τρόπο μέχρι να τελειώσουν τα υλικά μας. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς μέχρι να ροδίσουν καλά.

Επιστημονική Ομάδα neadiatrofis.gr