Υλικά
1 ώριμη μπανάνα
1 μέτριο αχλάδι
Χυμός από 1 πορτοκάλι
1 κουτ. σούπας γκότζι μπέρι

χυμό από 2 μανταρίνια
2 κουταλιές της σούπας γιαούρτι
1 κουταλιά της σούπας μέλι
½ κουτ. γλυκού κανέλλα

Εκτέλεση
Σε ένα μπλέντερ ρίχνουμε κομμένα όλα τα φρούτα και το χυμό από το πορτοκάλι και το μανταρίνι και χτυπάμε καλά ώστε να πολτοποιηθούν. Προσθέτουμε το γιαούρτι και το μέλι και χτυπάμε και πάλι μέχρι να γίνει ένα ομοιογενές μίγμα. Σερβίρουμε το φρουτοποτό σε ένα ποτήρι.

Επιστημονική Ομάδα neadiatrofis.gr